Ανακατασκευές Ανελκυστήρων.

Στο τομέα – τμήμα ανακατασκευών έχει δοθεί ειδικό βάρος από την εταιρεία μας. Η εμπειρία μας μέσα από το πέρασμα των ετών, μας έχει δώσει την γνώση να ξεχωρίζουμε την ανάγκη του κάθε κτιρίου.

Σκοπός είναι η άψογη λειτουργικότητα του ανελκυστήρα με το ελάχιστο του κόστους ανακατασκευής και η εναρμόνισή του στους σύγχρονους κανόνες ασφαλής λειτουργίας.

Η επιτυχία μας στηρίζεται στην πολυετή εμπειρία μας πάνω στον παλιό ανελκυστήρα και στις απαιτήσεις που υπάρχουν κατά την αναβάθμισή του. Είμαστε περήφανοι που έχουμε αναλάβει δύσκολα έργα και τα έχουμε διαμορφώσει με τον καλύτερο τρόπο για την εξυπηρέτηση των ανθρώπων.

Τα συνεργεία μας αποτελούνται από έμπειρους – ηλεκτροτεχνίτες έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία και πρόβλημα που προκύπτει κατά την ανακατασκευή. Όλη η διαδικασία επιβλέπεται προσωπικά από τον Μήτρου Ευάγγελο, ο οποίος μετά το πέρας των εργασιών παραδίδει πλήρες το έργο στην διαχείριση ή στον νόμιμο εκπρόσωπο του κάθε κτιρίου, προσκομίζοντας όλα τα πιστοποιητικά ασφάλειας που απαιτούνται από την νομοθεσία.

Επιδίωξη μας είναι να ανακατασκευάσουμε ένα ανελκυστήρα με χαμηλό κόστος πλήρες εναρμονισμένος με την σύγχρονη τεχνολογία και τις απαιτήσεις της νομοθεσίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας, συζητήστε και θα έρθουμε σε εσάς με την καλύτερη – ποιοτικότερη και ποιο οικονομική λύση για το κτίριό σας.
Επικοινωνία

Δείτε μερικά δείγματα ανακατασκευών μας