Κοινωνική Ευθύνη.

1

Ευθύνη

Από το 1959 η εταιρεία παρέχει τις υπηρεσίες της για την κάθετη και οριζόντια, γρήγορη και ασφαλή μεταφορά των επιβατών στα κτίρια.

 

 

2

Ο Στόχος.

Ως εταιρεία ανελλκυστήρων κύριος στόχος μας είναι η ασφαλής και άρτια κατασκευή μηχανισμών μεταφοράς, επιτυγχάνοντας την εύρυθμη λειτουργία των κτιρίων στο σύγχρονο κόσμο μας.

3

Ο Γνώμωνας.

Με γνώμονα την συνεχή εναρμόνιση με την τεχνολογία και οδηγούμενη από την ψηφιακή εποχή, προσφέρουμε στους πελάτες μας την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν όλα τα τεχνολογικά μέσα για την καλύτερη εξυπηρέτησή του. Δημιουργώντας ένα άνετο περιβάλλον προσφέρουμε τις πιο φιλικές και προσβάσιμες υπηρεσίες.

4

Το Όραμα.

Η Αφοί Μήτρου Α.Ε. εδώ και μισό αιώνα είναι από τις λίγες ελληνικές εταιρίες πανελλαδικά που δημιουργεί, αναπτύσεται και έχει ανταπεξέλθει, με τη βοήθεια των πελατών της στις δύσκολες συνθήκες όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της. Το όραμά μας είναι η συνεχής παρουσία στα ελληνικά δρώμενα και η αναγνώριση από το κοινό σαν αξιόπιστος συνεργάτης.

"Είμαστε μια ελληνική εταιρία που έχει δημιουργηθεί και ανταπεξέλθει κάτω από δύσκολες συνθήκες σε μισό αιώνα λειτουργιάς."

- Διαχρονικότητα -