Εγκατάσταση Ανελκυστήρων.

Η Αφοί Μήτρου Α.Ε. διαθέτει πλήρες εξοπλισμένο τμήμα εγκαταστάσεων το οποίο είναι έτοιμο να αναλάβει κάθε είδους κατασκευή ανεξάρτητα από τον βαθμό δυσκολίας της. Αυτό, πιστοποιείται και από τις πάνω από 66000 εγκαταστάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί από την εταιρεία κατά την διάρκεια των 54 και πλέον ετών λειτουργίας της.

Η πολυετή πείρα μαζί με την επιστημονική τεχνογνωσία της διοίκησης και των συνεργατών μας, μας καθιστά υπεύθυνους ώστε να προσφέρουμε ποιοτικό και λειτουργικό αποτέλεσμα στους πελάτες μας ,αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά οποιαδήποτε τεχνική δυσκολία προκύψει.

Όλη η διαδικασία επιβλέπεται προσωπικά από τον Μήτρου Αντώνη έτσι ώστε ο πελάτης να έχει άμεση επαφή με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας και όχι με τρίτα πρόσωπα μεσάζοντες.

Είμαστε στην διάθεση σας να σας ενημερώσουμε προσωπικά και να σας παραθέσουμε την καλύτερη λύση για εσάς ανάλογα με τις ανάγκες σας προτείνοντας έξυπνες λύσεις για τοποθέτηση ανελκυστήρων σε κτίρια καταστημάτων, δημοσίους χώρους, γραφείων, βιομηχανίες, πολυκατοικίες και μονοκατοικίες ή σπίτια τα όποια χρήζουν ειδικής κατασκευής, (ΣΚΑΛΕΣ ΑΜΕΑ) κ.α.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε για εσάς την καλύτερη και οικονομικότερη λύση.
Επικοινωνία

Δείτε μερικά δείγματα εγκαταστάσεών μας